قیمت روز خودرو دانگ فنگ

مشاهده قیمت سایر خودروسازان

معرفی کمپانی دانگ فنگ

دانگ فنگ یک خودروساز چینی نسبتا جوان است. از آنجایی که برخی از مدل‌های این برند در ایران حضور دارند، این شرکت نقش مهمی در بازار کشورمان ایفا می‌کند. تاریخ 52 ساله این برند از آنچه فکر می‌کنید درخشان‌تر است.

کمتر کسی پیدا می‌شود که با نام مهم و مشهور دانگ فنگ در این صنعت آشنا نباشد، خصوصا حالا که خودروسازان این کشور، بازار ایران و البته دنیا را قبضه کرده اند. این کمپانی در کنار برندهای مطرح دیگری مانند Changan Automobile، FAW Group و SAIC Motor بزرگ‌ترین و مهم‌ترین کمپانی‌های خودروسازی کشورشان، یعنی چین را تشکیل می‌دهند.


دانگ‌فنگ پس از آغاز تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و قطع رابطه شرکت‌های بزرگ خودروسازی به‌عنوان شریک تجاری سایپا دیزل در فروش کامیون‌ها وارد بازار ایران شد. کامیون‌های T300 و T375 نخستین کامیون‌های دانگ‌فنگ در ایران بودند که سپس با نام‌های البرز و کاوه در ایران مونتاژ شدند. در فروردین‌ماه سال ۹۵ دانگ‌فنگ H30 به‌عنوان محصول جدید ایران خودرو معرفی شد؛ و پس از آن طی شرایطی به ایرانیان فروخته شد.
دانگ فنگ-کمپانی دانگ فنگ-خودرو دانگ فنگ-ماشین دانگ فنگ-دانگ فنگ کارکرده-قیمت دانگ فنگ-دانگ فنگ H30-ِDongfeng
دانگ فنگ H30 Cross
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

 اچ سی کراس H30 Cross

به طور قطع یکی از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین شرکت‌های خودروسازی کشور چین، دانگ فنگ موتورز (DFM) است. این گروه تجاری فعالیت خود را از ۱۹۶۸ در زمینه تولید وسایل نقلیه سنگین و سبک شروع کرد. البته عمده فعالیت‌های این شرکت چینی متمرکز بر ساخت انواع انواع وسیله‌های نقلیه سنگین است. در بازار خودرو کشور ما نیز در ابتدا، کامیون هایT۳۰۰، T۳۷۵ و پیکاپ ریچ اولین بار عرضه شدند. دانگ فنگ ۳۰ H کراس یکی دیگر از محصولات این شرکت چینی بود که در اواخر سال ۱۳۹۴ در بازار خودروسازی کشور تولید و عرضه گردید.

دانگ فنگ H۳۰ را می‌تواند نتیجه همکاری‌های نزدیک و گسترده دو شرکت دانگ فنگ چین و گروه PSA فرانسه قلمداد کرد. این خودرو را البته می‌توان به عنوان یک پلتیفرم از طراحی‌های مهندسی شرکت‌های خودروسازی دانست.

این ماشین مانند رنو ساندرو استپ یا برلیانس C۳ کراس در دسته هاچبک‌های کراس طبقه‌بندی می‌گردد. این دسته از ماشین‌ها را می‌توان همان خودروهای هاچبکی دانست که ارتفاع آن کمی بیشتر شده است و همچنین به دلیل دارا بودن فلاپ‌های اطراف بدنه یا باربند، خصوصیات مشترکی را نیز با خودروهای کراس اوور دارا هستند.

ما در این مطلب سعی داریم تا خودرو دانگ فنگ( H30 Cross) را به طور کامل بررسی کنیم.

طراحی بیرونی دانگ فنگ( H30 Cross)

به نظر می‌رسد که خودروهای چینی محکوم به ظاهرهای قدیمی و کسل کننده اند. ظاهر خودرو دانگ فنگ ( H30 Cross) نیز از قاعده مستثنی نیست. می‌توان عنوان کرد که هدف اصلی طراحان این خودرو، ارائه ماشینی خانوادگی و بزرگ دانست. هرچند در وحله‌عدم تناسب رینگ کوچک خودرو با ظاهر کلی خودرو به چشم می‌خورد. در واقع طراحان با ارائه کشیدگی کاپوت، فضای داخل کابین بزرگتر و کاملا جادارتر از سایر خودروهای هم کلاس دانگ فنگ طراحی کرده اند.

البته وجود پنجره نسبتا باریک در در نمای روبروی خودرو باعث می‌شود که به وجود هرگونه ذوق هنری و خلاقیتی در طراحان این خودرو شک کنیم. طراحان این اتومبیل در نمای جانبی خودرو نیز وجود هرگونه طراحی خاص، خطوط شکل دهنده یا مورب را کاملا غیر ضروری دانسته اند. البته یک زه مشکی پهن بدنه خود را در برگرفته است، به نظر می‌رسد طراحان این اتومبیل امیدوار بودند که با این کار کمی ظاهر اسپرت‌تر و جوان پسندانه ایی به این خودرو بدهند.

البته می‌توان چراغ‌های کشیده شده به سمت دو طرف شیشه در نمای پشتی خودرو را نکته هر چند کوچک، اما مثبت در طراحی این خودرو بدانیم.

طراحی داخلی دانگ فنگ( H30 Cross)

همان طور که گفته شد، این خودرو در واقع یک ماشین خانواده است. در طراحی داخلی این خودرو نیز هرگونه زرق و برق معمول خودروهای چینی نیز حذف شده است. می‌توان عنوان کرد که کاربردی بودن تنها هدف طراحان این خودرو بوده است. روکش پارچه‌ای برای فرم صندلی‌ها، همچنین وجود آپشن‌هایی مانند صندلی‌های عقب تاشو، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرمکن، کامپیوتر سفری، صفحه نمایش ۶.۵ اینچی، دوربین دید عقب، نویگیشن، سنسور پارک، جا عینکی، چراغ مطالعه جلو و عقب، سانروف برقی و سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک را می‌توان اصلی‌ترین ویژگی‌های داخل این خودرو دانست که البته به طور کلی برای رنج قیمت کاملا مناسب به نظر می‌رسند.

البته نوع جایگیری کلیدهای مختلف مانند کلیدهای مربوط به سیستم تهویه و فلاشر همچنین کیفیت متریال استفاده شده در کابین را می‌توان از اصلی‌ترین عیب‌های این خودرو دانست.

ایمنی خودرو دانگ فنگ ( H30 Cross)

همان طور که عنوان کردیم می‌توان تمرکز طراحان این خودرو را در طراحی یک خودرو خانوادگی دانست. اما نمی‌توان تامین امنیت سرنشینان خودرو را جز اولیت‌های طراحان این خودرو دانست. همچنین موسسه استاندارد کشور چین، خودرو دانگ فنگ اچ ۳۰ کراس لایق دریافت تنها سه ستاره ایمنی دانسته است. این ماشین تنها دارای ترمز ضدقفل، ۴ کیسه هوا کمربند ایمنی پیش است. شاید اگر طراحان این خودرو از اثری از سیستم کشش و پایداری و ترمزهای دیگر که در دیگر خودروهای ساخت چین به خوبی عمل می‌کنند، استفاده می‌کردند ایمنی این خودرو بدین شکل نگران کننده نبود.

البته وجود آپشن‌هایی مانند قفل میکروسوییچی درب ها، صندلی راننده با قابلیت تنظیم دستی در ۶ جهت، چراغ مه‌شکن جلو و عقب، سنسور دنده عقب و دوربین دید عقب را می‌توان از نکات مثبت این خودرو در بحث ایمنی دانست.

سرعت و مصرف سوخت خودرو دانگ فنگ( H30 Cross)

حداکثر سرعتی که می‌توانید با این خودرو تجربه کنید ۱۸۳ کیلومتر در ساعت خواهد بود و شتاب صفر تا صد این ماشین نیز در ۱۲.۵ ثانیه است. گنجایش مخزن سوخت آن نیز ۵۱ لیتر است و مصرف میانگین سوخت آن نیز در حدود ۷ لیتر است، که می‌تواند خیال شما را برای نرفتن زود به زود به پمپ بنزین راحت کند. همچنین میزان آلایندگی این خودرو نیز در حدود استانداردهای یورو ۴ و یورو۵ است.

از اصلی‌ترین عیب‌های این خودرو را می‌توان وجود پیشرانه TU5 دانست که ایرانیان شتاب و قدرت آن را برروی پژو ۲۰۶ شاهد بوده اند، اما وجود این پیشرانه بر روی خودرو با این اندازه اصلا فکر خوبی نبوده است. البته طراحان این خودرو سعی کرده‌اند تا با استفاده از یک گیربکس ۴ دنده اتوماتیک ساخت شرکت ژاپنی AISIN که دارای هماهنگی مناسبی با پیشرانه است، کمی از اشتباه خود را جبران کنند.

رانندگی با خودرو دانگ فنگ( H30 Cross)

همان طور که گفته شد این خودرو شتاب و قدرت خوبی را در رانندگی به شما نشان نخواهد داد. هرچند همانگی خوبی گیربکس و سیستم پیشرانه وجود دارد، اما در سرعت‌های بالا کمبود دنده‌ها بیشتر را می‌توان به وضوح احساس کرد. همچنین خودو را نمی‌توان اصلا مناسب رانندگی در شرایط آب و هوایی ناطلوب و پیچ‌های تند دانست. البته باید بگوییم که  فرمان پذیری مناسب این خودرو و البته روکش چرمی غربیلک فرمان در رانندگی، باعث آسودگی خیال شما خواهد شد.

 

 

نکات مثبت برای خریداران ایرانی خودرو دانگ فنگ( H30 Cross)

اصلی‌ترین نکته مثبت برای خریداران این خودرو را می‌توان آپشن‌های گسترده در رنج قیمتی پایین در این کلاس خودرو دانست. همچنین قطعات این خودرو نیز مشابه قطعات استفاده شده در یگر خودروهای ساخت داخل هستند. علاوه بر این موارد نباید از وجود سیستم تعلیق نرم این خودرو چشم پوشی کنیم که باعث می‌شود در زمان مواجه دست اندازها و رانندگی جاده‌های ناهموار، ضربه و تکانی را احساس نکنید.

 

به روز رسانی : 2 سال پیش
9.82%
313,000,000تومان
به روز رسانی : 2 سال پیش
10.96%
324,000,000تومان
به روز رسانی : 2 سال پیش
16.56%
352,000,000تومان
به روز رسانی : 2 سال پیش
22.81%
393,000,000تومان
دانگ فنگ S30
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

دانگ فنگ S30

در سال 97 ایران خودرو خودروی دانگ فنگ S30 را وارد خط تولید خود نمود. این خودرو محصول از برند دانگ فنگ فنگشن است که زیر مجموعه دانگ فنگ است. این برند علاوه بر چین و ایران در آمریکای جنوبی نیز فعالیت دارد. این خودرو اولین بار در سال 2010 متولد شد اما اولین تغییر چهره خود را در سال 2013 تجربه کرد و علاوه بر تغییر در جلوپنجره، چراغ‌ها و سپرها، موتور آن تنیز تغییر کرد و برخلاف همه تغییرات موتور آن ضعیف شد. پیشرانه استاندارد این خودرو 1.6 لیتری بود اما با تغییری که در این سال انجام شد این پیشرانه با حجم 1.5 لیتر عرضه شد. جالب است بدانید که موتور این خودرو از انواع TU5 است (همان مدلی که ایران خودرو به آن علاقه زیادی دارد).

مشخصات فنی دانگ فنگ S30

موتور این خودرو 4 سیلندره TU5 است و قادر است 105 اسب بخار نیرو تولید کند. دنده اتوماتیک یکی از مزایای خودرو است. شتاب صفر تا 100 دانگ فنگ S30 حدود 12.5 ثانیه زمان نیاز دارد که مقدار زیادی به شمار می‌آید. این خودرو در هر 100 کیلومتر به صورت میانگین 7 لیتر سوخت نیاز دارد. بیشترین سرعت خودرو در 180 کیلومتر بر ساعت محدود می‌شود. این سدان از ترمز ABS و EBD برخوردار است.

سایر تجهیزات و امکانات دانگ فنگ S30

دانگ فنگ S30 خودروی چندان مجهزی نیست. تنها سنسور نصب شده در آن سنسور عقب است. سیستم صوتی آن دارای 6 اسپیکر است که قابلیت اتصال با بلوتوث، استفاده از CD و DVD، USB، SD Card و MP3/MP4 را دارد. تنها دو ایربگ برای این خودرو طراحی شده است. صندلی راننده در 4 حالت به صورت دستی تنظیم می‌شود. آینه‌های جانبی قابلیت تاشدن و تنظیم به صورت برقی را دارد.

طراحی داخلی و خارجی دانگ فنگ S30

دانگ فنگ S30 از نظر ظاهری بسیار شبیه به کراس H30 است. بیشترین شباهت این دو در نمای جلو خودرو است و تنها تفاوت این دو در قسمت عقب خودرو هاچ بک نبود آن است. قسمت عقبی این خودرو به هیچ عنوان متناسب طراحی نشده و صندوق عقب، سپر و چراغ‌ها با هم تناسب ندارند. بد نیست بدانید که طراحی داخلی خودرو نیز دقیقاً مانند کراس H30 انجام شده است. مواد اولیه به کار رفته در ساخت بخش داخلی خودرو کیفیت خوبی ندارد و از پلاستیک ساخته شده‌اند. هر چند این خودرو دارای سانروف است اما از نظر زیبایی نمی‌توان آن را با دیگر خودروها مقایسه نمود.

مقایسه دانگ فنگ S30 با بسترن B30

برخلاف دانگ فنگ S30، طراحی خارجی و داخلی بسترن B30 چندان نامتناسب نیست و کیفیت قابل قبولی دارد. کابین خودرو بسترن B30 نیز چندان پیشرفته نیست اما باید گفت سازنده آن بهتر از سازنده دانگ فنگ S30 عمل کرده است. از نظر امکانات رفاهی خودرو بسترن B30 با تجهیز به کروز کنترل و آینه وسط الکتروکرومیک بهتر عمل کرده است. لازم به ذکر است تنها تفاوت این دو در این چند آپشن خلاصه می‌شود. پیشرانه بسترن B30 با 107 اسب بخار قدرت فرق چندانی با دانگ فنگ S30 با 105 اسب بخار ندارد. اما جعبه دنده آن 6 سرعته اتوماتیک است و بهتر S30 می‌باشد. با مقایسه اجمالی می‌توان گفت که بسترن B30 گزینه بهتری است و ارزش خرید بیشتری دارد.

کلام آخر

دانگ فنگ S30 از محصولات ایران خودرو است و از این رو خدمات گارانتی خوبی دارد. اما امکانات و مشخصات فنی آن چنگی به دل نمی‌زند و نسبتاً قیمت بالایی دارد.

به روز رسانی : 2 سال پیش
13.36%
331,000,000تومان
0تومان
کارشناسی کامل خودرو در 6 مرحله اطلاعات بیشتر
فروش خودروهای کارشناسی شده مشاهده خودروها