قیمت روز خودرو فیات

مشاهده قیمت سایر خودروسازان

فیات شرکت خودروسازی ایتالیایی است، که در زمینه تولید انواع خودرو، موتورهای خودرو و وسایل نقلیه تجاری فعالیت می‌کند که دفتر مرکزی آن، در شهر تورین، در شمال ایتالیا قرار دارد.

شرکت فیات در سال ۱۸۹۹ توسط جووانی آنیلی تأسیس شد. این شرکت که در گذشته گریدر، تانک، لوکوموتیو، تراکتور، هواپیما و بالگرد نیز تولید کرده، در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایتالیا و ششمین خودروساز بزرگ جهان، معرفی شده‌است.


آنچه درباره فیات باید بدانید این است که اصلا نباید این برند را دست کم گرفت، چرا که بعد از گذشت این همه سال، هنوز بزرگترین کمپانی خودروسازی در اروپا است.
فیات-ماشین فیات-خودرو فیات-کمپانی فیات-قیمت فیات-Fiat-ماشین Fiat-
فیات 500
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

فیات 500

برند نام‌دار ایتالیایی فیات در سال 2008 از محصول جذابی پرده‌برداری کرد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرد. برخلاف انتظار طرفداران این خودرو از قشرهای مختلف جامعه بودند که از فیات 500 استقبال کردند. هر چند که این خودرو نتوانست در آن سال یک انقلاب کامل در ساخت خودروهایی با اندازه کوچک ایجاد کند اما این انقلاب به مرور کامل شد و در سال 2015 و معرفی جدیدترین نوع از این مدل به تکامل رسید. شاید بتوان به راحتی این ادعا را مطرح کرد که فیات 500 را جزو پرطرفدار‌ترین خودروهای با اندازه کوچک در طول تاریخ دانست. ورود فیات 500 به ایران در ابتدا و عرضه مدل‌های اولیه از آن چندان اتفاق نیفتاد و در ادامه مدل‌های جدید آن بود که وارد بازار ایران شد. در ادامه با مشخصات این خودرو آشنا خواهید شد.

مشخصات فنی

آشکار است که سازندگان فیات 500 با توجه به بدنه کوچکی که این خودرو دارد، لزومی بر ساخت و تعبیه موتوری قدرتمند در ساختار آن ندیدند. در نتیجه سازندگان این خودروی محبوب ایتالیایی موتوری با حداکثر توان 69 اسب بخار برای آن استفاده کرده‌اند که بیشینه گشتاوری در حدود 102 نیوتن متر دارد. بی‌شک فیات 500 با مصرف سوخت ترکیبی در حدود 4.7 لیتر در هر صد کیلومتر در میان خودروهای کم‌مصرف مطرح است و همین موضوع یکی از نقاط مثبت برای جلب توجه خریداران به حساب می‌آید. همچنین گیربکس این خودرو شامل 5 دنده نیمه‌اتومات بوده که لذت رانندگی با آن را دوچندان می‌کند.

طراحی داخلی و خارجی

در شرح طراحی فیات 500 باید گفت که تمرکز بسیاری روی این بخش به کار گرفته شده که می‌توان این ادعا را مطرح نمود که بیش از هر چیز ظاهر فیات 500 است که نقطه قوت این محصول به حساب می‌آید. این خودروی هاچ بک مینی بی‌شک یک از خاص‌ترین طراحی‌های خارجی را دارد که به نظر نمی‌رسد فردی از این طراحی خوشش نیاید. ابعاد 3546 در 1627 باعث هدایت راحت‌تر این خودرو در بسیاری از شرایط سخت در حین رانندگی می‌شود که از مزایای طراحی خارجی آن است. وجود 6 اسپیکر در کابین فیات 500 شکلی نیمه اسپرت به آن بخشیده که قطعا یکی از تقاط قوت طراحی داخلی مهندسان فیات است. در طراحی صندلی‌های فیات 500 از پارچه با پس زمینه مشکی استفاده شده است.

امکانات و تجهیزات

از امکانات فیات 500 می‌توان به سیستم تهویه تلفیقی خودکار و دستی، ماتی مدیا با امکان اتصال بلوتوثی، صفحه کیلومتر دیجیتالی و کروز کنترل اشاره کرد. در این میان شاید وجود یک صفحه مانیتور کوچک کنار دست راننده می‌توانست به طراحی هر چه کامل‌تر چنین خودرویی با این کلاس کاری واندازه قابلیت بزرگی باشد. شایان ذکر است که کمپانی فیات هم بیکار ننشست و یک مانیتور در مدل‌های جدیدتر در کنار دست راننده تعبیه کرد که به خوبی این ضعف را پوشش داد. سنسور فشار باد لاستیک از دیگر امکانات این خودروی ایتالیایی است.

مقایسه فیات 500 و میتسوبیشی میراژ

در بین خودروهایی با کلاس کاری فیات 500 و میتسوبیشی میراژ بیش از هر چیز طراحی ظاهر خودرو و میزان مطابقت آن با توانمندی‌های آن اهمیت دارد. میتسوبیشی میراژ با دارا بودن حداکثر توان موتوری در حدود 79 اسب بخار برتری خفیفی در برابر فیات 500 و در بخش مطابقت توانمندی‌ها با ظاهر خودرو دارد. شتاب هر دو خودرو در شرایطی یکسان تقریبا برابر است و میتسوبیشی میراژ با مصرف 4.6 لیتر در هر صد کیلومتر نشان از هماهنگ بودن بسیاری از ویژگی‌هایش با فیات 500 دارد. اما در بخش‌های دیگر وضعیت این گونه نیست و حاکی از برتری نسبتا پررنگ فیات 500 دارد. فیات 500 با قابلیت‌های بیشتری که در سیستم‌های کمکی راننده دارد دست راننده را باز گذاشته است. سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل کشش، کنترل پایداری و حالت رانندگی اکو از این قبیل ویژگی‌ها هستند. اما بیش از هر چیز وجود موارد سفارشی از جمله سیستم تهویه اتوماتیک، صندلی با جنس چرم و همچنین سقف شیشه‌ای با قابلیت سانروف فیات 500 را از رقیبان خود متمایز کرده است.

سخن آخر

شاید فیات 500 یک انتخاب قطعی برای خودرو دوستان به ویژه طرفداران خودرو با کلاس مینی هاچ بک نباشد اما قطعا این محصول فوق‌العاده در بین 3 انتخاب اول خواهد بود.

فیات سی‌ نا
خرید سفارشی
کارشناسی این خودرو

فیات سی نا

سی نا از خودروهای محبوب شرکت فیات است که در کشورهای زیادی تولید و مورد استفاده قرار گرفته است. این خودروی محبوب برای اولین بار در سال 1996 در برزیل ساخته شد. کشورهای آرژانتین، ویتنام، ترکیه، چین، لهستان و دیگر کشورها این خودرو را به تولید انبوه رسانده اند. فیات سی نا  در کشور ما نیز در معرض تولید قرار گرفت و شرکت هایی از جمله شرکت خودروسازی صنعت پارس تولیدات این محصول را برعهده گرفتند. اگر بخواهیم درباره فلسفه نام گذاری این خودرو توضیح دهیم باید بگوییم که سی نا به خودروهای غیراروپایی فیات پالیو گفته می‌شود. در ادامه با مشخصات این خودرو آشنا خواهید شد.

مشخصات فنی خودرو سی نا

فیات سی نا دارای موتوری 4 سیلندر و 8 سوپاپه بوده که حداکثر توان آن به 77 اسب بخار می‌رسد. حداکثر گشتاور سی نا چیزی حدود 115 نیوتن متر است که در نوع خود رقمی قابل قبول به حساب می‌آید. صفر تا صد این خودروی ایتالیایی 13.5 ثانیه بوده و حداکثر سرعت قابل پیمایش آن به 162 کیلومتر بر ساعت می‌رسد. این خودرو که بیش از 1 تن وزن دارد ظرفیت باک در حدود 48 لیتر داشته و مصرف بنزین آن 6.2 لیتر در هر 100 کیلومتر است.

طراحی داخلی و خارجی سی نا

اگر بخواهیم یک نظر کلی درباره طراحی داخلی فیات سی نا بدهیم باید این نکته را بیان کنیم که فیات سی نا دارای طراحی نسبتا ساده ای بوده و تغییرات چشمگیری در مقایسه با مدل های دیگر به این محصول نداده است. وجود صندوق، این خودرو را در مقایسه با مدل پالیو متمایز کرده که همین مسئله نشان از عدم تغییرات گسترده در پیکره سی نا است. در طراحی داخلی این خودرو بیش از هرچیزی، بخش تعبیه شده  در زیر فرمان برای گذاشتن وسایل مورد نیاز راننده از جمله گوشی موبایل به چشم می‌خورد. از آن جایی که طراحی داخلی این خودروی ایتالیایی شباهت فوق العاده زیادی به تندر 90 دارد این خودرو در بازار ایران لقب تندر 90 ایتالیایی به خود گرفته بود. سی نا با داشتن شاسی یکپارچه و سدان کوچک شناخته می‌شود. در طراحی خارجی این خودرو باید گفته که فیات سی نا طولی در حدود 4186 و عرضی در حدود 1703 میلیمتر دارد. همچنین این خودرو با ارتفاعی کمتر از حدود 1 و نیم متری جزو خودروهای نه چندان بلند به حساب می‌آید.

امکانات و تجهیزات سی نا

شاید تنها نکته مثبت و قابل توجه در امکانات سی نا آینه های جانبی با قابلیت تنظیم برقی بوده که این در نوع خود برای این خودرو نکته حائز اهمیتی به شمار می‌آید. از دیگر نکات مثبتی که در طراحی داخلی و انواع تجیزات موجود باید به آن پرداخته شود قابلیت تهویه فضای داخل ماشین است که این به نوبه خود یک امتیاز برای طراحی داخلی فیات سی نا به حساب می‌آید.

سی نا در مقایسه با تندر 90

همانطور که در بالا گفته شد فیات سی نا در بازار ایران لقب تندر 90 ایتالیایی به خود گرفته که دلیل آن شباهت زیاد میان این دو است و تصور بر این بود که سی نا جا پای تندر 90 خواهد گذاشت. در مقایسه موتور این دوخودرو باید گفت که تندر 90 با دارا بودن حداکثر توان 105 اسب بخار توانی ضعیف تر از سی نا دارد. از سویی دیگر بیشینه گشتاور تندر 90 چیزی در حدود 140 نیوتن متر است که بیش از 115 نیوتن متر فیات سی نا به شمار می‌آید. شاید بتوان گفت در طراحی داخلی برگ برنده تا حدی در دست تندر 90 باشد چرا که با وجود کمربند ایمنی پیش کشنده و محدودکننده قابلیتی افزون بر قابلیت های امنیتی فیات سی نا دارد.

سخن آخر

اگر از طرفداران تندر 90 هستید ولی به دلیل نواقص آن دچار شک و تردید شده اید کلید شما این جا است. فیات سی نا می‌تواند جایگزینی مناسب برای خودروی تندر 90 باشد.

به روز رسانی : 2 سال پیش
7.41%
145,000,000تومان
کارشناسی کامل خودرو در 6 مرحله اطلاعات بیشتر
فروش خودروهای کارشناسی شده مشاهده خودروها