ناموفق ترین خودروهای بازار ایران را بشناسید

در تمام کشورها خودروهایی هستند که انتظارات بازار هدف خود را فراهم نمی کنند و توانایی کسب رضایتمندی مشتری نسبت به برند خود را ندارند. همین امر سبب فروش بسیار پایین و شکست این دسته از خودروها در بازارهای مختلف شده است. در کشور ما هم از این دسته خودرو وجود دارند که شاید حتی اسم آنها هم به گوش تان نرسیده باشد و اغلب آنها نیز به دلیل مشکلات متعدد توقف تولید شده اند و بازار دست دوم ضعیف و افت قیمت زیادی را تجربه کرده اند. در ادامه با برخی از ناموفق ترین خودروهای بازار داخل آشنا می شوید.


آلفارمئو 4c


در ابتدای لیست به سراغ سریع ترین خودروی کم فروش بازار داخلی می رویم.
حضور این ایتالیایی کوچک در لیست ناموفق ترین خودروهای بازار ایران دور از انتظار است.
این محصول با توجه به رشد سرسام آور قیمت خودروهای خاص بازار و عدم توجه خریداران، شکست سنگینی از طرف بازار ایران خورد؛ اما هنوز تعدادی از این ایتالیایی جمع و جور در جاده های کشور حضور دارند.


جک j3

این هاچبک چینی در هنگام تولید و حضور در بازار، نتوانست توجه خریداران را به خود جلب کند و به دلیل توقف تولید در سال ۹۲ تهیه قطعات یدکی و مصرفی آن در بازار آزاد دشوار شد و اغلب نمایندگی های کرمان موتور برای سرویس دهی به این خودرو دچار مشکل شدند.

ام وی ام ۵۳۰

این خودروی چینی، یک سدان اقتصادی است که در ابتدای زمان عرضه از فروش نسبتا خوبی برخوردار بود. اما امروزه اغلب دارندگان این خودرو از کمبود قطعات مصرفی و افت شدید قیمت در بازار دست دوم و کیفیت نامناسب برخی قطعات ناراضی هستند؛ همه این عوامل باعث ناموفق شدن این خودرو در بازار داخل شده است.

چری A15 یا ویانا

این خودرو جزو اولین سدان های مدیران خودرو محسوب میشود. پس از چند سال به دلیل ظاهر نه چندان جذاب علاقه مشتریان به این سدان کم رنگ تر شد و پس از گذشت مدتی این خودرو از ذهن ها فراموش شد و امروزه مالکان چری ویانا یا A15 با مشکلاتی همچون بازار دست دوم بسیار ضعیف، کیفیت پایین قطعات و کمبود قطعات مصرفی و یدکی مواجه هستند.


سوبارو فارستر

یکی از موارد متعجب کننده در این لیست سوبارو فارستر است. این برند در ایران به واسطه نماینده وارد کننده آن، عدم ارائه سرویس مناسب، تبلیغات نامناسب و قیمت گذاری اشتباه، شکست فروش بزرگی را در بازار ایران تجربه کرد. فارستر در بازار ایران به تعداد محدود وجود دارد و بازار دست دوم قابل تعریفی ندارد.

سیتروئین c5

این خودرو یک سدان خانوادگی است که تولید شرکت فراسنوی سیتروین می باشد. 
این خودرو دارای یک پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی است که شتاب گیری رضایت بخشی را به راننده میدهد. 
اما این سدان خانوادگی آن طور که شایسته اش بود نتوانست به فروش برسد و نسبت به رقبای خود فروش مناسبی را تجربه نکرد.


هوندا سیویک

سیویک ساخت شرکت هوندا موتور ژاپن است که همین اصالت ژاپنی باعث دوام و کیفیت بالای این خودرو شده است.
متاسفانه این خودروی خوش ساخت و عالی به دلیل مشکلاتی مانند قوانین عجیب گمرکی در رابطه با خودوهای مونتاژ آمریکا و همچنین ضعف در خدمات پس از فروش در سراسر ایران به جز تهران، در بازار داخل به شکست تلخی رسید. در حال حاضر خرید و فروش این ژاپنی در بازار دشوار است و اغلب علاقه ای به خریداری این خودروی ژاپنی ندارند.


لیفان ۵۲۰

لیفان ۵۲۰ یک خودروی چینی است که در ابتدای مونتاژ و حضور در بازار داخلی فروش نسبتا خوبی داشت. اما به دلیل اینکه در سالهای عرضه این خودرو، نوسانات و رشد قیمت خودرو شدید نبود، محصولات با کیفیت تری مثل تندر نود در رنج قیمتی لیفان ۵۲۰ وجود داشت و در بازار رقابت عقب ماند و با استقبال خوبی مواجه نشد. همین امر سبب شد در سال ۸۹ مدل ارتقا یافته این خودرو با نام لیفان ۵۲۰i وارد بازار شود و تا سال ۹۲ عرضه آن ادامه داشت.


سوزوکی کیزاشی


سوزوکی کیزاشی توسط شرکت ایران خودرو وارد بازار داخلی شد. در ابتدا به دلیل حجم موتور ۲.۴ لیتری و قدرت و گشتاور مناسب تصور می شد که این خودرو به فروش خوبی دست یابد.

اما به دلیل قیمت گذاری غلط نتوانست به تصورات ایران خودرو برسد و پس از چند سال بازار دست دوم این خودرو بسیار ضعیف و با افت قیمت شدید مواجه شد.

همین امر سبب فاصله گیری خریداران از خرید این ژاپنی پرقدرت شده است.

پژو ۴۰۷

۴۰۷ هم مثل سیتروئین c5 یکی از خودروهای ناموفق در بازار است. به دلیل اینکه این خودرو طراحی ظاهری متوسط و روبه پایینی داشت، نتوانست مثل سایر رقبای خود در کلاس سدان های متوسط به فروش مناسبی برسد و به سرعت تبدیل به یکی از ناموفق های بازار شد.
دارندگان این خودرو با مشکلاتی مثل کمبود قطعات مصرفی، بازار دست دوم ضعیف و افت قیمت زیاد مواجه هستند.


در بازار فعلی کشور کمتر کسی به سراغ خرید خودرو، آن هم خرید خودروهای ناموفق و با بازار ضعیف و سایر مشکلات می رود. اما اگر به هر دلیلی حاضر به خرید این خودروها شدید و قصد تجربه سواری این خودروها را دارید، قبل از خرید خودرو را کارشناسی کنید تا ضررهای احتمالی را به حداقل برسانید و مشکلات خودروی مورد نظر مطلع شوید.

نظرات
Captcha