کیا سراتو مونتاژ (سایپایی)

گالری تصاویر (0)
1398 از 850,000,000 تا 850,000,000 تومان
نوع بدنهسدان
نوع محوردیفرانسیل جلو
تعداد سرنشین 4 نفر
گیربکساتوماتیک تیپ ترونیک
مصرف ترکیبی7.9 لیتر در صد کیلومتر
مشخصات تولید کننده
کشور سازندهکره جنوبی
شروع تولید1393
نام لاتینKia Cerato
مشخصات کلی
نوع محوردیفرانسیل جلو
تعداد سرنشین 4 نفر
گیربکساتوماتیک تیپ ترونیک
تعداد دنده6
حجم موتور1991 سی سی
تعداد سیلندر4
تعداد سوپاپ16
نوع موتوربنزینی
عملکرد فنی
قدرت156 اسب بخار در 6200 دور بر دقيقه
گشتاور194 نیوتن متر در 4300 دور در دقیقه
حداکثر سرعت190 کیلومتر برساعت
مصرف سوخت (ترکیبی)7.9 لیتر در صد کیلومتر
شتاب (0 تا 100)10.5 ثانیه
مشخصات بدنه
نوع بدنهسدان
کلاس بدنهسدان متوسط
نسل (کد اتاق)نسل دوم (TD)
طول4530 میلی‌متر
عرض1775 میلی‌متر
ارتفاع1460 میلی‌متر
فاصله محور2650 میلی‌متر
وزن1310 کیلوگرم
ابعاد و نوع لاستیک جلو205/55R16
ابعاد و نوع لاستیک عقب205/55R16
ظرفیت باک52 لیتر
تعلیق و ترمز
نیروی کمکی فرمانهیدرولیکی
ترمز ضد قفل (ABS)
توزیع نیروی ترمز (EBD)
ترمز کمکی (EBA یا BAS)
ترمز پارک برقی (EPB)
کنترل ترمزها در پیچ (ATC یا CBC)
سایر مشخصات
روشنایی
دیلایت
سنسور نور (Auto Light)
مه شکن جلو
مه شکن عقب
گردش چراغ در پیچ (AFS)
چراغ شور
ایمنی و سیستم های کمک راننده
تعداد ایربگ ها2
کروز کنترل
کروز کنترل اکتیو (هوشمند)
سنسور جلو
سنسور عقب
سنسور 360
سنسور باد چرخ ها (TPMS)
سنسور باران
سنسور تشخیص خواب آلودگی
رادار جانبی (نقطه کور)
رادار خطوط (تغییر لاین)
رادار تابلو خوان
رادار جلو هشدار دهنده
رادار جلو اکتیو (پیشگری تصادف جلو)
رادار پارک (پیشگیری تصادف عقب)
رادار عابر پیاده
اسکن جاده
کنترل پایداری (ESP)
کنترل کشش (TCS)
کنترل لغزندگی (ASR یا TRC)
کنترل سرعت در سربالایی (HAC)
کنترل سرعت در سرپایینی (DAC)
اتوهولد (AutoHold)
اتوپارک
حالت رانندگی (Drive Mode)
سایر امکانات
تجهیزات و امکانات
مالتی مدیامانیتور بزرگ با قابلیت پشتیبانی Bluetooth - USB - CD - MP3 - iPod با 6 اسپیکر
دوربین عقب
دوربین جانبی
دوربین جلو
دوربین 360
مانیتور عقب
دید در شب (Night Vision)
سیستم ورود بدون کلید
استارت دکمه ای (Keyless)
استارت از روی ریموت
صندلی رانندهتنظیم دستی
صندلی شاگردتنظیم دستی
گرمکن صندلی
سرد کن صندلی
ماساژور صندلی
سیستم تهویهاتومات
گرمکن فرمان
شیفتر دنده پشت فرمان
دکمه کنترلی فرمان
هداپ (HUD)
صندوق برقی
سانروف
سقف پاناروما
تنظیم ارتفاع
آینه جانبی با تنظیم برقی
جمع شوندگی برقی آینه
سایر امکانات

سراتو مونتاژ

سراتو مونتاژ شرکت سایپا که در واقع نسل دوم این خودرو محسوب می شود که با مونتاژ این خودرو هنوز در داخل ایران و چین به فروش می رسد در حالی که تولید جهانی آن در سال 2013 متوقف شده است. نسل دوم خودرو کیا سراتو که به نام کیا فورته هم شناخته می شود از سال 95 تا به الان توسط سایپا مونتاژ می گردد. نسخه 1.6 لیتری و 2 لیتری معروف به سراتو آپشنال از خودروهای سراتو مونتاژ سایپا هستند. در ادامه به بررسی کاملا تخصصی و فنی این خودرو محبوب داخلی می پردازیم.

طراحی ظاهری سراتو مونتاژ

طراحی ظاهری سراتو مونتاژ خیلی حرفه ای و عالی انجام گرفته و فرم نیم دایره ای آن کاپوت جلو را کاملا شامل می شود. این نوع طراحی نیم دایره ها باعث شده تا لبه درپوش موتور کاملا مخفی شود و جذابیت چراغ ها و پنجره جلویی خودرو را بیشتر کند. چراغ ها مشابه با سبک اسپرت با حالت مثلثی نوک تیز هستند که خط کم عمق زیر چراغ ها به زیبایی آن افزوده است.

در قسمت جلو پنجره، فضای خالی با یک قطعه مشکی با فرم مشبکی پوشانده شده که لوگوی کیا در مرکز آن قرار دارد. فرم ساده سپر جلویی با خطوط حجم دهنده بسیار کم و خط تقارن عمودی در مرکز آن توجه شما را جلب خواهد کرد. در قسمت پایینتر لوگو شرکت کیا، پلاستیک مشبک سیاه رنگی دیگری دیده می شود که دو طرف آن چراغ های مه شکن چهارگوش قرار گرفته اند.

نمای جانبی سراتو مونتاژ با خط ظریف و زیبایی از لبه چراغ عقب تا آینه بغل، تزئین شده که کاملا چشم نواز است. پایین درب و نزدیکی رکاب هم فرم ذوزنقه ای متقارن ایجاد شده تا خلاقیت طراح به تصویر کشیده شود. حس اسپرت این خودرو با خط لبه چراغ جلویی تا نزدیکی درب بیشتر خواهد شد. با این حال قاب پلاستیکی پنجره و آنتن انتهای سقف کمی توی ذوق می زند.

قسمت عقب خودرو هم با چراغ های اسپرت قرمز رنگ و نوعی برآمدگی مشخص است که این برآمدگی کل لبه کاپوت و قسمت عقبی را پوشش می دهد. سپر عقبی هم مشابه سپر جلویی دارای خطی نیم دایره و متقارن بوده ولی هیچ نوع چراغ راهنما یا چراغ ترمز بر روی آن دیده نمی شود.

ابعاد این خودرو شامل 4530 میلیمتر طول، 1775 میلیمتر عرض و 1460 میلیمتر ارتفاع است که با فاصله محوری 2650 میلیمتر فضای عالی برای قرارگیری 5 سرنشین بالغ را با قد 185 سانتیمتر فراهم کرده است. حجم باک خودرو 43 لیتر می باشد. سراتو مونتاژ آپشنال دارای رینگ های R16 و نوع ساده دارای رینگ های R15 است.

طراحی داخلی و کابین سراتو مونتاژ

کیا سراتو مونتاژ شرکت سایپا در نسخه آپشنال خود دارای یک نمایشگر لمسی 7 اینچ است که در نوع ساده آن به چشم نمی خورد این در حالی است که در شرکت های خودروساز خارجی برای تولید خودروهای رنج متوسط، یک آپشن قطعی است.

جنس بدنه داخلی از پلاستیک خشک با رنگ مشکی است که تقریبا این رنگ را می توانید در کل فضای آن مشاهده کنید. البته در نسخه آپشنال رنگ روشن هم بکار رفته ولی فقط محدود به قسمت پایینی داشبورد و پوشش داخلی درب ها می باشد.

فرمان این خودرو طراحی خاصی ندارد و فقط موقع شب با نور قرمز عقربه ها ظاهر اسپرت به آن می بخشد. کلیدهای روی فرمان هم برای کروز کنترل، مدیریت سرگرمی و رسانه و ارتباط تلفنی است. داشبورد خودرو تا حد زیادی طراحی تخت و یکدستی دارد و دکمه ها گروه بندی خاصی ندارند.

دریچه های هوا طراحی ساده ای دارند و نمایشگر ساعت با همان طراحی همیشگی و قدیمی پیش روی شماست. اگر شما هم از کلیات تیره رنگ بودن داشبورد و کابین خودرو حس بدی می گیرید، نمونه با نمایشگر 7 اینچی لمسی از نوع TFT جذابیت آن را زیاد خواهد کرد.

فرم کلی صندلی ها و روکش چرم مصنوعی به کار رفته رضایت بخش است هر چند افراد بلند قد، بر روی صندلی های عقب احساس راحتی بالایی نخواهند داشت. ظرفیت صندوق بار نیز 415 لیتر می باشد که برای یک خودرو سدان متوسط کافیست. البته با قابلیت تا شدن صندلی های عقب این فضا بیشتر خواهد شد.

مشخصات فنی سراتو مونتاژ سایپا

پیشرانه یا موتور این خودرو در دو نوع 1.6 لیتری و 2 لیتری در ایران تولید می شود. نسخه 1.6 لیتری دارای قدرت 126 اسب بخار و گشتاور 156 نیوتن متر برای 4200 دور در دقیقه می باشد. گیربکس این خودرو در دو نوع 6 دنده دستی و 4 دنده اتوماتیک موجود می باشد که معمولا نوع دستی فروش بیشتری دارد. نهایت سرعت این خودرو 190 کیلومتر بر ساعت است که با وزن 1060 کیلوگرمی و شتاب صفر تا صد 11 ثانیه ای، آمار قابل قبولی را ارائه کرده است.

مصرف سوخت موتور 1.6 لیتری سراتو مونتاژ در داخل شهر، 9 لیتر در هر 100 کیلومتر، خارج شهر 7 لیتر در هر 100 کیلومتر و مصرف سوخت ترکیبی حدود 8 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد.

نوع 2 لیتری پیشرانه دارای 156 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور در 4300 دور در دقیقه بوده و به شکل 6 دنده اتوماتیک عرضه می شود. شتاب صفر تا صد هم 9.5 ثانیه است. مصرف سوخت داخل شهری، 10 لیتر در 100 کیلومتر، خارج شهری 7 لیتر در 100 کیلومتر و برای ترکیبی 8.5 لیتر در 100 کیلومتر است. هر دو نوع پیشرانه دارای 4 سیلندر و 16 سوپاپ هستند.

امکانات رفاهی سراتو مونتاژ سایپا

نسخه ساده با آپشن محدود و نسخه موسوم به سراتو آپشنال، فول آپشن می باشد. مدل های ساده و آپشنال در انواع پیشرانه های 1.6 و 2 لیتری تولید می شوند. مدل های ساده نمایشگر لمسی ندارند اما سیستم صوتی قوی با 6 بلندگو و 4 اسپیکر، پورت USB و AUX قرار داده شده که برای گوشی های اندرویدی مناسب بوده و برای گوشی های iOS باید قطعه تبدیل خریداری کنید.

نوع آپشنال دارای نمایشگر لمسی 7 اینچ، دوربین عقب، ناوبری ماهواره ای، کروز کنترل، سیستم ورود بدون کلید، نور قرمز پس زمینه کلید و عقربه ها، سانروف، تهویه و روشنایی اتوماتیک و پدال تعویض دنده پشت فرمان می باشد. البته قابلیت های ایموبیلایزر، گرم شیشه های عقب و چراغ های مه شکن در هر دو نوع ساده و آپشنال وجود دارند.

امکانات ایمنی سراتو مونتاژ

این خودرو دارنده 5 ستاره ایمنی عالی است و در سال 2010، ایمن ترین خودروی اقتصادی لقب گرفت. با این حال در نسخه آپشنال هم 6 کیسه هوا دیده نمی شود که واقعا جای تأسف دارد و فقط برای سرنشینان جلو قرار داده شده است. ترمز ABS و کمکی EBD وجود دارند ولی سایر سیستم های ایمنی، سیستم کنترل پایداری ESP و هشدار دهنده فشار باد لاستیک TPMS در لیست امکانات این خودرو دیده نمی شوند.



معرفی کمپانی کیا

کیا موتورز شرکت خودروسازی کره‌ای است، که به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از هیوندای، محسوب می‌شود و در سال ۲۰۱۳ با تولید ۲٫۷۵ میلیون دستگاه خودرو، دومین خودروساز کره جنوبی شناخته شد.

کیا موتورز هم‌اکنون دارای ۸ کارخانه تولیدی است، که در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، کره جنوبی، ویتنام و اسلواکی مستقر می‌باشند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول قرار دارد و سهام آن در بازار بورس کره دادوستد می‌شود. شرکت هیوندای موتور با در اختیار داشتن ۳۳٫۹۹٪ درصد از سهام کیا موتورز، بزرگترین سهام‌دار آن به‌شمار می‌آید.


نخستین خودروی کیا در ایران پراید است که در دهه 70 شمسی به بازار کشورمان وارد شد از آن سال تاکنون، با اشکال اسامی مختلف، به میهمان دایمی خطوط تولید سایپا تبدیل شده است. سایپا همچنین از سال 1393، به مونتاژ کیا سراتو نسل دوم در ایران نیز می‌پردازد، در کنار مونتاژ خودروهای کیا از سال 2007 توسط اطلس خودرو به ایران وارد می‌شوند و از همان ابتدای واردات، همواره جزو خودروهای محبوب بازار کشور هستند.

نظرات

Captcha